vrijdag 27 augustus 2010

Time flies

Er was wat verwarring over deze LO...
Astrid: "Wat een rare foto van Kees!"
Kees (snel aangerend): "Dat ben ik niet! Dat is Caroline!"

Allebei fout ;-))

There was some confusion about this photo...
Astrid: "What a weird picture of Kees!"
Kees: "That's not me! That's Caroline!"

Both wrong ;-))





woensdag 25 augustus 2010

Laughter is the best medicine

Voor de challenge bij Waltzing Mouse is dit kaartje:

maandag 23 augustus 2010

zondag 22 augustus 2010

Potlodendoos

Ik had een, nogal saaie, potlodendoos over. En Astrid had nog een potlodendoos nodig voor school. Dus heb ik het metalen doosje opgepimpt met alcoholinkt en stempels:

dinsdag 17 augustus 2010

100% schattig

Een oude foto van Astrid uit 2003 (Je vindt nog eens wat als je een laadje opruimt ;-)). Het papier is van Prima Marketing. Het taartrandje is van de Action. Die heb ik eerst bewerkt met distress inkt en daarna bestempeld. Het kant rechtsboven komt van de markt. De blommen komen uit voorraad. De roosjes zijn iig van Prima, net als de hydrangea's.



vrijdag 13 augustus 2010

Snel kaartje

Voor als je eens geen zin hebt in veel gedoe, maar toch iets wilt maken....

woensdag 11 augustus 2010

The secret of staying young...

De oppas van Juliƫtte is vrijdag jarig. En op mijn vraag wat ze wilde hebben als cadeautje was het antwoord: "Ik wil zo'n kaart. Dus heb ik voor haar ook een kaart gemaakt. Niet dezelfde, maar met hetzelfde papier en dezelfde kleuren.

Juliƫttes babysitter has her birthday on friday. And all she wants for a present is a card like THIS. So I made her a card. Not the same, but with the same paper and the same colors.

dinsdag 10 augustus 2010

maandag 9 augustus 2010

A girl!

Vandaag ben ik eerst eens in de bak met restjes gedoken. Dat is ook de reden dat de 2 helften van de kaart met een schattig lintje aan elkaar zitten: het cardstock was niet groot genoeg ;-) Het dessinpapier is een restje BG. De roze strik is gemaakt van een stuk lint dat aan een nieuw shirt van Astrid zat (om het merklabel mee vast te maken).

Today I entered my box with leftovers. That's the reason why the card has 2 separated sides, held together with a cute pink ribbon: the piece of cardstock I wanted to use was just not big enough ;-) The patterned paper is a piece of BG. And the big pink bow is made of a ribbon that came for free with a new shirt I bought my daughter Astrid (It held the brand-tag).

Deze kaart mag ook meedoen aan de challenge bij Waltzing Mouse. Ik vind het zo'n leuke sketch dat ik er nog maar even mee ben doorgegaan ;-)

zondag 8 augustus 2010

May all your wishes come true

Deze kaart mag meedoen aan de challenge bij Waltzing Mouse:

zaterdag 7 augustus 2010

woensdag 4 augustus 2010

Liefs

Cupcake Inspirations heeft een challenge over elfjes.... eerst had ik zo iets van "Deze sla ik over", maar uiteindelijk heb ik een heel klassiek elfje gevonden wat er nog wel mee doorkan ;-) Eerst had ik een ander plaatje, maar dat werd m toch niet.