woensdag 26 februari 2014

dinsdag 25 februari 2014

Nog steeds vakantie ;-)

Dat bevalt me wel zo, die vakantie ;-) Het kaartje is van SU. Behalve het silhouette-stempeltje, dat is van Hero Arts. De gebruikte kleuren zijn Soft Suede, Whisper White en Sahara Sand. De LO is gemaakt rondom de schoolfoto van Astrid van dit jaar. Het papier is een velletje budget van de Action. De embellishements heb ik ooit gekregen. De hond heeft er op zitten kauwen, maar dat is netjes weggewerkt ;-)

Vakantie!

zondag 16 februari 2014

Happy Birthday

Ik heb maar gedaan wat ik mijn leerlingen ook vertel: plan ook wat leuks in tussen je huiswerkopdrachten. Dus ben ik tussen nakijken en was vouwen maar eens lekker gaan stempelen Dit is op dit moment mijn favoriete stempelset. En met een minder favoriete techniek (maar daar maak je met deze stempels zulke mooie dingen mee...) heb ik een leuk verjaardagskaartje gefröbeld.

woensdag 12 februari 2014

dinsdag 11 februari 2014

zaterdag 8 februari 2014

Laat de lente maar komen!

Mijn stempelspulletjes zijn gearriveerd! En dus ging ik gisteravond gelijk aan de slag om er eens iets mee te proberen. Heel veel stempels, met heel veel mogelijkheden... dus voorlopig kan ik nog wel een tijdje vooruit. (En vergeet mijn nieuwe inkten niet, in prachtige kleuren, met bijpassend papier... en het pak prachtig dessinpapier dat ik er nog gratis bij kreeg....)